بیانیه‌های اعضای خانواده شریعتی
31_12_2009 . 18:50
#1
بیانیه‌های اعضای خانواده شریعتی
بیانیه‌های خانواده





دوستان گرامی!
شما می‌توانید بیانیه‌ها و اطلاعیه‌های خانواده شریعتی را در این بخش منتشر یا مطالعه فرمائید.



ـــــــــــــــــــــــــــــــ
.
10_01_2010 . 19:18
#2
درگذشت آیت‌الله منتظری
تسليت براي درگذشت بيدارترين وجدانِ نظامِ برخاسته از انقلابِ مردمِ ايران

"اذا ظهرت البدع فعلی العالم ان يظهر علمه"

درگذشتِ عالمِ مردمی آيت‌الله حسين‌علی‌منتظری، از برجسته‌ترين فقهای جهانِ اسلام و تشيع، هم‌رزم طالقانی بزرگ و از پی او، بيدارترين وجدانِ نظامِ برخاسته از انقلابِ مردمِ ايران، در اين روزهای سوگِ خون و سورِ پيام، موجی از اندوه همگانی، بويژه در دلِ مبارزانِ راهِ آزادی‌ و کرامتِ انسان برانگيخت.

ارجمندترين درس‌ِ مکتبِ منتظری فداکردن موقعيت برای استظهارِ آنچه حقيقت می‌دانست بود. زمانِ فرخنده ارزيابی ميراثِ اخلاقی و انسانی و تاريخی آيت‌الله منتظری، فراسوی آراء و اظهارات و اقداماتِ آن بزرگوار در مقاطعِ گوناگونِ تاريخِ انقلاب، هنوز فرا نرسيده است. تاريخِ آينده ما، اما، بی‌ترديد سخنان و درس‌های آموزنده و انسان‌سازِ ارجمندی برای گفتن خواهد داشت. و با اين اميد و انتظار.

خانواده شريعتی، در اين لحظه‌ی حساس در سرنوشتِ ميهن، بر خود واجب می‌داند تا از اين طريق مراتبِ همدردی و قدردانی عميقِ خويش را خطاب به فرزندان و دوستدارانِ آن چهره‌ی صادق و صميمی و سنّتِ او، ابراز دارند. با درود و بدرود، ستايش و نيايش برای آسايش و آمرزش آن روح پرفتوح.


خانواده شريعتی
ـــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
16_04_2010 . 18:48
#3
اطلاعیه لغو مراسم بزرگداشت سی و دومین سالروز دکتر علی شریعتی
بدین‌وسیله به اطلاع کلیه‌ي علاقه‌مندان و هم‌وطنان عزیز می‌رساند که مراسم بزرگداشت سی و دومین سال‌روز شهادت دکتر شریعتی تحت عنوان "شریعتی، امروز" (نو اندیشی و بنیادگرایی دینی) که با سخنرانی آقایان عزت‌الله سحابی، بابک احمدی، و احسان شریعتی برای روز پنج‌شنبه ۲۸ خرداد ۸۸ در حسینیه ارشاد پیش‌بینی شده بود، به دلیل عدم امکان تامین حداقل فضای آرامش و امنیت لازم در شرایط کنونی، برخلاف روال هر ساله، برگزار نمی‌شود. به امید فراهم شدن فرصتی مناسب، مراسم بزرگداشت آتی، متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.


بیانیه‌ی بنیاد فرهنگی دکتر علی شریعتی / دفتر پژوهش‌های فرهنگی دکتر شریعتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
16_04_2010 . 18:53
#4
انتخابات و شریعتی‌ها
دکتر احسان شریعتی، به ‌نمایندگی از خانواده شریعتی، به همه‌ي علاقمندان و همراهان و مخاطبین گرامی اعلام می‌دارد، مجموعه خانواده‌ی زنده‌یاد دکتر علی ‌شریعتی از هیچ یک از کاندیداهای انتخاباتی ریاست جمهوری اعلام حمایت ننموده و هرگونه شائبه‌ی حمایت از کاندیدائی خاص را نادرست و غیر واقعی اعلام می‌دارند.


اطلاعیه تارنمای اختصاصی دکتر احسان شریعتی پیرامون دهمین دوره‌ي انتخابات ریاست جمهوری
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
16_04_2010 . 19:59
#5
معرفی برنامه کار "بنیاد فرهنگی دکتر علی شریعتی"
به نام خداوند "حقیقت، زیبایی, و خیر"


بنیاد فرهنگی دکتر علی شریعتی در سی‌امین سالگرد هجرت و شهادت او وارد مرحله‌ی تازه‌ای از فعالیت‌های خود شده است. طی این سی سال ، مهمترین دغدغه‌ی "دفتر تدوین مجموعه‌ی آثار" که زیر نظر بنیاد فعالیت می‌کرد، انتشار کلیه‌ی آثار شریعتی بدون هیچ دخل و تصرفی بود, تا میراث فکری شریعتی حفظ شود و حداقل ادامه دهندگان راه و روش او بدانند که آن آموزگار تا کجا پیش رفته و اکنون از کجا باید راه او را تداوم بخشید. تکمیل مرحله‌ی اول نیازمند چند اقدام دیگر نیز بود که بخشی از آن انجام شده و بخشی دیگر در حال اتمام است.


کتاب‌ها :

مهمترین انتقادی که از مجموعه‌ی آثار سی و شش گانه می‌شد، کیفیت گاه نامناسب نشر آنها بود. پس از اتمام تدوین مجموعه آثار، از دو سال پیش بنیاد طرح بزرگی را آغاز نمود تا آثار را به شکلی پیراسته‌تر منتشر سازد.

در ابتدا، همه‌ی آثار مجددا حروف‌چینی شدند و سپس نزدیک به بیست هزار صفحه به دقت غلط‌گیری و تصحیح گردید. این مهم به چند منظور انجام پذیرفت که مهم‌ترین آنها "دیجیتال‌سازی آثار مکتوب" دکتر شریعتی بود. اما در کنار این هدف، انتشار نزدیک به صد عنوان از آثار شریعتی در قالب کتاب‌های کوچک نیز آغاز شد (که با همکاری انتشارات "گام نو" نزدیک به هشت جلد آن در دست انتشار است که به مرور روانه بازار کتاب خواهند شد). هدف از انتشار این مجموعه گزیده آثا ر، در دسترس عموم بودن هر عنوان به بهای ارزان است که هم‌چنین زمینه‌ساز گام بعدی، یعنی تکوین یک جلد "منتخب آثار" که شامل مهمترین قطعات "کویریات، اجتماعیات، و اسلامیات" آثار دکتر شریعتی خواهد بود. اما مقصد نهایی بنیاد، انتشار کلیه‌ی آثار شریعتی به صورت موضوعی ـ تاریخی در یک ( یا چند ) مجلد محدود ( با صفحات زیاد ) است تا این آثار که در حال حاضر از زمره متن‌های "کلاسیک" تاریخ اندیشه و ادبیات ایران به‌شمار می‌آیند، در هیاتی مناسب و با ویراستاری علمی نهایی عرضه شوند (امید است که این برنامه ظرف دو سال آینده به پایان برسد).


نرم افزار :

چنانکه گفته شد حروف‌چینی کلیه‌ی آثار در گام اول با هدف دیجیتالی ساختن همه‌ی آثار مکتوب شریعتی صورت گرفت. از جمله امکاناتی که در دهه‌ی اخیر بسیار به کار پژوهشگران آمده است، فراهم آمدن امکانات نشر رایانه‌ای است. از چند سال پیش استفاده از این امکانات نو در نشر آثار شریعتی نیز ضروری به نظر می‌آمد، تا هم امکان جستجو و مدخل‌یابی در آنها آسان گردد و هم برای کسانی که توان آرشیو همه‌ی آثار را به‌صورت چاپی ندارند، این امکان به‌صورت دیجیتال فراهم باشد. برنامه نویسی نرم افزار مزبور اکنون به مراحل پایانی خود نزدیک شده است. این نرم افزار در آینده با افزودن تصویر کلیه‌ی دست‌نوشته‌های بر جا مانده از دکتر شریعتی و هم‌چنین، اسناد، عکس‌ها و صداهای او تکمیل شده و نسخه‌ی نهایی آن منتشر خواهد شد.


سایت اینترنتی :

علاوه بر تولید نرم افزار آثار، نیاز به راه اندازی سایتی آرشیوی نیز برای آثار شریعتی احساس می‌شود. مقدمات این کار با راه اندازی سایت رسمی شریعتی در سی‌امین سالگرد شهادت شریعتی فراهم شد و با افزودن همه نوشته‌های شریعتی به این سایت و هم‌چنین صداها و برخی اسناد مربوط به او، آرشیو سایت نهایی خواهد شد. توضیح این نکته نیز ضروری است که سایت مزبور سایتی آرشیوی خواهد بود و نه سایتی خبری که به‌صورت دوره‌ای به روز شود، بلکه با تکمیل بخش آرشیوی آن، کار تدوین سایت نیز به پایان خواهد رسید.

به این ترتیب و پس از تکمیل و تدوین و انتشار تقریباً نود و پنج درصد آثار شریعتی، مرحله‌ي اول کار بنیاد به پایان می‌رسد و باید از آغاز مرحله‌ای جدید سخن گفت. این مرحله‌ی جدید هم از ضرورت‌های فرهنگی اجتماعی امروز ایران نشات می‌گیرد و نیاز نسل جدید و علاقه‌مند و تشنه‌ی معرفت را مدنظر دارد، و هم به وضع تفکر آرمان‌جو و آزادی‌خواه در جهان معاصر و نیازها و مقتضیات نوین زمانه ما می‌نگرد.


مطالب فوق که پیش‌تر توسط بنیاد فرهنگی دکتر شریعتی تنظیم و منتشر گردیده بود، این‌بار جهت اطلاع و آگاهی علاقمندان و همراهان در تارنما منتشر می‌گردد.
ویرایش : یک بار / شروین
.
17_06_2010 . 02:41
#6
اطلاعیه‌ي اولیه لغو مراسم ۲۹ خرداد
به اطلاع کلیه‌ی علاقمندان می‌رساند که مراسم سالروز شهادت دکتر علی شریعتی در حسینیه ارشاد، امسال نیز هم‌چون سال گذشته برگزار نخواهد شد. این اطلاعیه توسط ما (گروه شریعتی) جهت اطلاع کلیه‌ی علاقمندان منتشر گشته و طی ساعات آینده متن اصلی اعلامیه‌ي بنیاد فرهنگی دکتر شریعتی و خانواده‌ي شریعتی، متعاقباً منتشر خواهد شد.

جهت اطلاع بیشتر به بخش با مخاطبان وبلاگ رسمی دکتر احسان شریعتی مراجعه نمایید و یا در خبرنامه‌ي وبلاگ عضو شوید.


ویرایش : یک بار / شروین
.
18_06_2010 . 14:30
#7
اعتراض به عدم صدور مجوز برای برگزاری مراسم در "حسينيه ارشاد"
به مناسبت بزرگ‌داشت سی‌و‌سومين سال‌گشت دکتر علی شريعتی


بنام خداوند خير، حقيقت و زيبایی

با کمال تاسف اطلاع يافتيم که در ٣٣مین سال‌گرد هجرت دکتر علی شريعتی، با درخواست ما مبنی بر صدور مجوز برای برگزاری مراسم بزرگ‌داشت ساليانه‌ی وی در "حسينيه ارشاد" موافقت نشده است.

جايگاه دکتر علی شريعتی، بعنوان نماد روشنگری فرهنگی و دين‌پيرایی در تاريخ تحولات فکری و اجتماعی‌ی معاصر ايران بی‌نياز از هر گونه يادآوری است. گستره‌ی تاثير و استقبال از آراء و ترجمه‌های آثار او به زبان‌های گوناگون جهان و به‌ويژه در کشورهای مسلمان، گواه اهميت مقام علمی و اعتقادی‌ی
فراملی‌ی اين متفکر مجدّد و محبوب مردمی است.

جلسات بزرگ‌داشت و بررسی انديشه‌های شريعتی طی سه دهه پس از پيروزی انقلاب، به‌رغم همه‌ی فراز و نشيب‌ها و بی‌اعتنایی‌های مسئولان در سخت‌ترين شرايط، هر ساله در اقصی نقاط کشور، به‌طور منظم برگزار شده و بتدريج بدل به يک سنت نهادين گشته است. حال آن‌که امسال دومين سالی است که امکان برگزاری‌ی اين مراسم فراهم نمی‌شود.

تمايل مشهود به غلبه‌ی جوّ تک صدایی و انحصارطلبی در شرايط کنونی که يکی از نمود‌های آن اين‌گونه اعمال محدوديت‌ها علیه تجمعات و حق آزادی بيان است، سیاستی سخت نابخردانه می‌نمايد که به عکس، موجب واکنش جامعه و اقبال بیشتر نسل جوان به انديشه‌های انتقادی خواهد شد. در اين ميان، اهل فرهنگ و تعهد اجتماعی نمی‌توانند از کنار چنين اجحافاتی نسبت به نمادها و ميراث تاريخی خود به سکوت بگذرند.

هم از اين‌رو از کلیه‌ی دوست‌داران، صاحب‌نظران و منتقدان آراء شريعتی دعوت می‌کنيم که از تاريخ بیست و نهم خرداد امسال به مدت یک ماه، با ارسال يادداشت‌های خود به صفحات اينترنتی ويژه‌ی سی‌و‌سومين سال‌گشت شريعتی ("بازانديشی ميراث" در پايگاه اطلاع‌رسانی علی‌شريعتی)، به برپایی بزرگ‌داشت شایسته‌ی آن زنده‌ياد همت نمايند.

خانواده دکتر علی شریعتی

ویرایش : یک بار / شروین
.
01_06_2011 . 03:04
#8
پیام تسلیت خانواده دکتر شریعتی بمناسبت درگذشت مهندس سحابی
هوالحی
پیام تسلیت
خانواده دکتر علی شریعتی
سحابی زنده است!
مهندس عزت سحابی از نمادهای تاریخی نهضت ملی ایران‌زمین و از چهره‌های شاخص اصلاح دینی، پس از یک عمر تلاش مستمر و تحمل مرارت‌ها و زندان‌ها و...، عاقبت آرام گرفت. سحابی یکی از مظاهرِ اخلاق در تاریخِ معاصر ماست. اخلاق یا آن رشته ارزشها که همواره باید در حافظۀ نسلِ جوانِ ایران زمین زنده بمانند. ارزش‌ها اگر در اصل معیارهایی مجرّد باشند، کنشگرانی می‌طلبند تا از آسمانِ انتزاع به زمین آیند و حیات یابند. زندگی سحابی مصداق این ارزشهاست. نام سحابی‌ها، پیش از هرچیز، مترادفِ ارزشهایی چون صدق و وفا، نجابت و آزادگی، میهن‌دوستی و ایمان است. همۀ آنچه که نفسِ اخلاق را در عالمِ مبارزه و عقیده نمود می‌بخشد. سحابی زنده خواهد ماند زیرا از پسِ یک عمر تلاش در عرصه‌ای که در آن بسی نامداران عاقبت روسپید نماندند، سرافراز برخاست.
تهران، دهم خرداد 1390

تاریخ انتشار: 10 / 3 / 1390

منبع: گروه شریعتی
.
05_06_2011 . 16:44
#9
پیام تسلیت خانواده شریعتی بمناسبت پرواز مظلومانه هاله سحابی
«... در ما هنوز ابر نباریده بسیار است! ...»
پیام تسلیت خانواده شریعتی، به خانواده‌های سحابی و شامخی، بمناسبت پرواز هاله

در این لحظاتِ سوگ و سکوت، و در برابر چنین مرگ باورنکردنی اما پرشکوه و نمادینی، بدرستی چه باید گفت؟
گاه گوئیم که بنالیم ز پریشانی حال. باز گوئیم چه حاجت به بیان، آنچه عیان است. براستی کدام کلمات خواهند توانست، با گواهی دادن بر حقیقت، تسلی مان بخشند؟
فراسوی آنچه رخ داد، اما، شاید حکمتی، خواستی خدایی و خیری تاریخی نهفته و مقدر باشد. فقدان و همراه شدن هاله با پدر، در لحظه‌ي وداع فقط نشانی از آن است. خوارداشت یا عزت؟ وهنِ ماندن یا کرامتِ رفتن؟ او بهترین را برگزید. کدام افتخار بالاتر از آن که زندگی و مرگ ایراندخت شیرزنی دوستدار و رهروی فاطمه، یادآور و شاهدِ مصائب و سعادتِ قدیسان شود؟ او لیاقت چنین مقامی را داشت. زیرا خوب بود. خوب زیست. خوب مرد. و جز نیکی را (برسمیت) نشناخت.
سرگذشتِ سه نسل از سحابی‌ها گواه این حقیقت است که خانه مان اگر ابری است، سحابی‌ها محل تولد ستاره هایند... و ...در ما هنوز ابر نباریده بسیار است.

چنین اوج و پروازی بر او و بر شما مبارک باد


تاریخ انتشار : ۱۴ / خرداد / ۱۳۹۰

منبع : گروه شریعتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.
14_06_2011 . 14:54
#10
پیام همدردی خانواده دکتر شریعتی با خانواده هدی صابر
» پیامِ همدردی «
قَالَ رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَيَّ مِمَّا يَدْعُونَنِي إِلَيْهِ...

خرداد، ماهِ خون و پیام، بار دیگر شاهدِ رخدادهایی خیره کننده شد و قربانی گرفت.
تلاشگرِ بزرگِ کرامتِ انسان، مبارزِ راه آزادی و عدالت، توسعه و معنویت،
موحدِ میهن دوست، هدی صابر، در پی اعتصاب غذا و عدم رسیدگی بموقع مسئولان
از میان ما رفت و با زندگی و مرگ خویش شهادت داد که از سه نسل پیش تا به
امروز، شاگردان سحابی ها همچون یک رشته از ستارگان بر آسمان میهن ما
اصالتی تاریخی، ملی و عقیدتی را در راه تحقق آرمان های بزرگ انسانی تدوام
بخشیده اند. در این میان و میدان، هدی از ستارگانی بود که با رنج و شادی،
زندگی و مرگِ خویش، خوش درخشیدند و رفتند.
لیکن ارادۀ معطوف به فدا و ایثار تا مرزِ مرگ، از سوی چهره هایی چون هاله
و هدی، ذرّه ای از مسئولیّتِ آمران و عاملانِ سیاستِ تحقیرِ شأنِ انسان
نخواهد کاست.
انتخابِ «مرگِ با عزت» و آزادیِ قطعی هُدی از اسارت ها تسلی بخشِ داغِ
هجرت اوست. پس، برای بازماندگانِ صابر، ... فریده و فیروزه و حنیف و شریف
و.. از صمیم قلب، پایداری و صبری شایستۀ آن "پهلوان" را آرزو داریم.

خانواده دکتر علی شریعتی
تهران، در آستانه 29 خرداد 1390

تاریخ انتشار: 24 / خرداد / 1390

منبع: گروه شریعتی
.
26_06_2011 . 23:06
#11
فعالیت های بنیاد شریعتی در سی‌وچهارمین سال‌یاد دکتر
۲۹ خرداد ۹۰ ، هرچند بار دیگر در سکوت برگزار شد، اما بنیاد با برگزاری دو سمینار "شریعتی در دانشگاه" و "شریعتی و علوم انسانی" ، و ترتیب دادن یک مصاحبه با احسان شریعتی اقدام به بزرگداشت یاد و پیام شریعتی نمود.


شریعتی و علوم انسانی

شش تن از اساتید علوم انسانی و علوم اجتماعی در دانشگاه‌های تهران، 25 خردادماه 1390، در دفتر بنیاد فرهنگی دکتر علی شریعتی گرد آمدند و در مورد نسبت شریعتی و علوم انسانی بحث و تبادل نظر کردند.


* خبر مهم

این هفته نخستین نسخه از "دی وی دی آثار کامل دیجیتال دکتر علی شریعتی"، دارای قابلیت و موتور جستجو، و فعلا شامل آثار مکتوب (و بخشی از آثار صوتی و سندی و تصویری که پس از هواگیری و اصلاح و ...، کامل خواهند شد)، از سوی بنیاد منتشر و توزیع می‌شود .

قابل توجه علاقمندان : تنها این اثر، که از سوی بنیاد و خانواده منتشر می‌شوند، کامل و قابل اعتماد می‌باشند، و هر مجموعه دیگری که تاکنون به این نام و با ادعای دروغین "مجموعه کامل" بودن در بازار تکثیر شده باشد، ناقص، بی کیفیت، و با انگیزه‌ی سودجویانه‌ی غیر مجاز و غیر معتبر بوده است.

تاریخ انتشار : ۵ / تیر / ۱۳۹۰

منبع: راهنامه
.
31_07_2011 . 00:58
#12
دیدار فرزندان امام موسی صدر و دکتر شریعتی؛ تلاقی میراث دو اندیشه ایرانی
روز سه‌شنبه چهارم مرداد ۱۳۹۰ همسر و فرزندان دکتر شریعتی میهمان خانواده امام موسی صدر در مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در تهران بودند و ساعاتی را به گفت‌وگو و یادآوری خاطرات گذراندند. به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، این دیدار صمیمی صبح سه‌شنبه چهارم مرداد ۱۳۹۰ با حضور سرکار خانم پوران شریعت رضوی همسر دکتر شریعتی، دکتر احسان شریعتی دکتر سوسن شریعتی و دکتر سارا شریعتی، فرزندان دکتر علی شریعتی و نیز خانم‌ها حورا و ملیحه صدر فرزندان امام موسی صدر و مهندس مهدی فیروزان، داماد و خواهرزاده امام موسی صدر برگزار شد. در این دیدار دو خانواده با یادآوری خاطرات مشترک خود در سال‌های حضور امام موسی صدر بر ضرورت محافظت از میراث فکری امام موسی صدر و دکتر علی شریعتی تأکید کردند و ابراز امیدواری کردند که راه این دو متفکر ایرانی و اندیشه آنان بدور از تعصب و با واقع‌بینی شناخته شود تا راهگشای مشکلات امروز جامعه باشد. در این جلسه سرکار خانم شریعت رضوی همسر دکتر شریعتی، با بزرگداشت یاد و خاطره امام موسی صدر گفت: ما همه امام موسی صدر را دوست داشتیم و ایشان کمک‌های بزرگی به ما کردند. وی گفت: آخرین باری که من امام موسی صدر را دیدم، شاید آخرین روز آزادی ایشان بود که من امام موسی صدر و شیخ یعقوب را در زینبیه دیدم و امام صدر به من گفتند که ما فردا عازم لیبی هستیم. با من خداحافظی کردند و من چند روز دیگر سوریه بودم و وقتی به پاریس آمدم، دیدم همه نگران هستند و گفتند که خبری از امام صدر نیست. در این دیدار که در آن اعضای مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر نیز حضور داشتند، همچنین فرزندان دکتر شریعتی به بازگویی خاطرات خود از امام موسی صدر خصوصاً در ایام پس از درگذشت دکتر شریعتی و حمایت‌های امام صدر از خانواده دکتر شریعتی پرداختند. خانواده‌های امام موسی صدر و دکتر شریعتی، در گفت‌وگوی تفصیلی که درباره اندیشه‌های امام صدر و دکتر شریعتی داشتند، تلاش برای شناساندن امام موسی صدر به جامعه و تأکید بر مشترکات دو میراث فکر دکتر شریعتی و امام موسی صدر را از ضرورت‌های کاری دو خانواده و نیز مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در تهران دانستند. گفتنی است این جلسه روز سه‌شنبه چهارم مرداد ۱۳۹۰ در مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در تهران برگزار شد.

تاریخ انتشار: 8 / مرداد / 1390

منبع: سایت یاران صدر
.




موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیانیه‌های نیروهای ملی ـ مذهبی shervin 15 7,091 12_10_2011 . 05:19
آخرین ارسال: shariati.group

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان