خبرهای مربوط به احسان شریعتی
14_02_2010 . 02:16
#1
خبرهای مربوط به احسان شریعتی
احسان شریعتی





دوستان گرامی!
منتظر دریافت اطلاعات شما در این مورد هستیم.



ــــــــــــــــــــــــــــــ
.
24_04_2010 . 20:25
#2
خبر اول
جمهوری، اما معنوی

شماره دوم ماهنامه مهرنامه امروز ۴ اردیبهشت ماه منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با دکتر احسان شریعتی درباره علامه اقبال لاهوری با عنوان جمهوری، اما معنوی آمده است.


تاریخ انتشار : ۴ / اردیبهشت / ۱۳۸۹
ویرایش : یک بار / شروین
.
07_06_2010 . 22:20
#3
خبر دوم
نسیم بیداری





شماره هفتم ماهنامه نسیم بیداری در روز یکشنبه ۱۶ خرداد ماه منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با دکتر احسان شریعتی به مناسبت سالگرد دکتر شریعتی با موضوع بررسی‌ی انتظارات، انتقادات، تفاسیر، و تصاویر از بینش و منش دکتر صورت گرفته است.

این مصاحبه در دو بخش با عنوان بیشتر سلمان بود تا ابوذر و دکتر در قالب‌های موجود نمی‌گنجید آمده است.


تاریخ انتشار : ۱۷ / خرداد / ۱۳۸۹
ویرایش : یک بار / شروین
.
09_06_2010 . 15:59
#4
احسان شریعتی و مادر ، در غرفه‌ي امام موسی صدر
حضور دکتر احسان شریعتی و مادر ، در غرفه‌ي امام موسی صدر (یاران جوان صدر) و گزارشی کوتاه از این عزیزان در سایت یاران جوان صدر


"... امروز مهمانان زیادی به غرفه آمدند و رفتند. قرار بود حجت‌الاسلام اباذری، نویسنده‌ی کتاب امید محرومان، بعدازظهر مهمان غرفه باشد. اما قبل از آن احسان شریعتی و پوران شریعت رضوی، فرزند و همسر دکتر شریعتی، به غرفه آمدند. خانم صدر برای میزبانی آنان زودتر آمد. خانم صدرعاملی، همسر دکتر طباطبایی، که روز یکشنبه مهمان غرفه بود، امروز هم آمد.

خانواده شریعتی بعد از گذشت سی و سه سال از درگذشت دکتر، هنوز قدردان حمایت و محبت امام موسی صدر نسبت به خودشان هستند. همسر دکتر شریعتی هنوز امام را آقا موسی خطاب می‌کند. فرزندان امام و دکتر که دور هم می‌نشینند، خاطرات روزهای نوجوانی و جوانی را مرور می‌کنند. روزهایی که ساکن فرانسه بودند و تنها هم‌زبان یکدیگر.

بعد صحبت‌ها می‌رسد به درگذشت ناگهانی‌ی دکتر شریعتی و حوادث بعد از آن. نماز امام موسی صدر بر پیکر دکتر و برپایی تنها مراسم ترحیم برای او در چهل‌مین روز. روزهایی که خانواده دکتر، مهمان خانه سید موسی صدر بودند. به خاطر این حمایت، امام صدر آماج شدیدترین حملات و انتقادها قرار گرفت. اما امروز فرزندان شریعتی هنوز طعم شیرین محبت امام صدر را به یاد دارند. هنوز چشمان‌شان با شنیدن اسم امام و دیدن عکس او می‌درخشد..."

مطالعه‌ی ادامه‌ی مطلب در منبع اصلی


تاریخ انتشار : ۱۹ / خرداد / ۱۳۸۹
ویرایش : یک بار / شروین
.
10_06_2010 . 11:57
#5
خبر سوم
فردید و نگاه ذات‌گرایانه به غرب

روزنامه شرق امروز پنجشنبه ۲۰ خرداد ماه، در بخش اندیشه گفتارهایی را درباره سید احمد فردید منتشر کرد.

در این زمینه یادداشتی از دکتر احسان شریعتی با عنوان فردید و نگاه ذات‌گرایانه به غرب آمده است.


تاریخ انتشار : ۲۰ / خرداد / ۱۳۸۹
ویرایش : یک بار / شروین
.
01_07_2010 . 16:14
#6
خبر چهارم
روزنامه شرق امروز پنجشنبه ۱۰ تیر ماه، در بخش فرهنگ ایرانی، مصاحبه‌ای را با دکتر احسان شریعتی منتشر کرد.

این مصاحبه با عنوان نبود نقد جامعه را به بحران می‌رساند آمده است.


تاریخ انتشار : ۱۰ / تیر / ۱۳۸۹
ویرایش : یک بار / شروین
.
04_08_2010 . 00:12
#7
خبر پنجم
بخش مقالات گذشته در سایت دکتر احسان شریعتی کامل شد. در این بخش آمده است :

بخش مقالات گذشته پس از بررسی و بازآفرینی و تنظیم و ویرایش نسخ قدیمی مطالب گذشته‌ي دکتر احسان شریعتی، در این صفحه آماده دسترسی شما عزیزان می‌باشد. مطالب مذکور، شامل مقالات، پیام‌ها، اطلاعیه‌ها، و سایر نوشتارهای پیشین آقای دکتر در خارج از کشور می‌باشد. این مطالب پیش‌تر در سایت شخصی ایشان منتشر شده بودند و در صفحات مختلف آن سایت موجود بودند، اما اینک با بررسی‌ی مجدد و تنظیم تازه‌ي این مطالب، شما می‌توانید همه‌ي آن مطالب را با دو فرمت Word و PDF مشاهده فرمایید.

برای ورود به این بخش کلیک کنید


تاریخ انتشار : ۱۲ / مرداد / ۱۳۸۹
ویرایش : یک بار / شروین
.
26_09_2010 . 02:13
#8
خبر ششم
سیاست عملی‌اش قوی‌تر از سیاست نظری‌اش بود

شماره پنجم ماهنامه مهرنامه امروز ۳ مهر ماه منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با دکتر احسان شریعتی درباره نظریه و نقش سیاسی خواجه نصیرالدین طوسی آمده است.


تاریخ انتشار : ۴ / مهر / ۱۳۸۹
ویرایش : یک بار / شروین
.
24_10_2010 . 15:13
#9
سخنرانی در همایش امام موسی‌صدر در اندیشه‌ي جهان چهارم


در راستای درخواست علاقمندان و دانشجویان از ما، جهت اطلاع‌رسانی و ارسال اخبار مراسم‌ها و سخنرانی‌ها، به اطلاع کلیه‌ی دانشجویان و علاقمندان می‌رساند که، آقای دکتر احسان شریعتی، به دعوت انجمن علمی گروه فلسفه‌ی دانشگاه اصفهان، چهارشنبه و پنج‌شنبه‌ی این هفته در اصفهان خواهند بود، و صبح چهارشنبه مورخ ۵ آبان ۱۳۸۹، در همایشی با عنوان "تبیین جهان چهارم در اندیشه‌ی امام موسی صدر"، از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۳، در محل "تالار صائب دانشکده ادبیات" دانشگاه اصفهان، به سخنرانی پیرامون اندیشه‌های دکتر شریعتی و امام موسی‌صدر خواهند پرداخت.


تاریخ انتشار : ۲ / آبان / ۱۳۸۹

منبع : وبلاگ رسمی احسان شریعتی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
30_10_2010 . 21:22
#10
تکذیبیه دکتر احسان شریعتی
شرح : در واکنش به اخبار کذبی که برخی خبرگزاری‌های دولتی پیرامون همایش اصفهان منتشر کردند



"تکذیبیه"
(و قدر دانی از دانشگاهیان اصفهان)

باسم الحق

ایّاکم و الکذب! ... الصدق رأس الدین.

به عزمِ توضیحِ نظریه‌ی "جهانِ چهارم" امام موسی صدر (که در سخنرانیِ ایشان در مراسمِ اربعینِ شهادتِ معلم شریعتی در بیروت، از جمله خطاب به همسر و فرزندان او عنوان شده بود)، به دعوت انجمن علمی گروه فلسفه دانشگاه اصفهان پاسخ مثبت گفته و با ایراد سخنانی کوتاه در این نشست تلاش کردم شاخصه‌های کلی چنین چشم اندازی را برشمرم (تا در بخش بعدی گفتگو و پرسش و پاسخ، به تشریح بیش‌تر دیدگاه خود بپردازم). هم‌چنین به دوستان توصیه کردم که برای آشنایی بیش‌تر با نظرات آقای صدر در آثار دیگرشان، به کارشناسان کارنامه‌ی فکر و تلاش ایشان رجوع کنند. بحث من نه به پرونده‌ی ناپدید شدن ایشان مربوط می‌شد و نه اشاره‌ای به مسایل سیاسی روز داشت، زیرا اساساً در سطحی فراسوی چنین اموری عرضه شد (که نوار مضبوط آن هم موجود است و در دسترس عموم). این مراسم، صبح چهارشنبه در "تالار صائب" دانشکده ادبیات، هم‌چون جلسه‌ی گفت‌و‌گوی بعد از ظهر آنروز با اساتید درباره‌ی "شریعتی و اندیشه"، که با کیفیتی فوق‌العاده و استقبالی پرشور برگزار شد، به واقع، نشانگر توفیق کامل آن بود و مستحقِ قدردانی از زحمات تمامی دانشجویان، اساتید و مسئولان محترم دانشگاه.

و اما متعاقبا خبر یافتیم که برخی از خبرگزاری‌ها، در گزارشی سراپا خلاف واقع، اقوالی به اینجانب نسبت داده‌اند که هرچند اعجاب آور، اما بی‌سابقه نبود و با نشر چنین اکاذیبی، این رسانه‌ها بار دیگر میزان اعتبار خبر رسانی، سنخ ارزش‌های اخلاقی و میزان صدق دعاوی دینی و عقیدتی خود را به نمایش گذارده‌اند و مستندشان هم این‌که در حاشیه‌ی مراسم، هنگامی که یکی از یاران امام موسی(مرتبط با خانواده و مؤسسه‌ی صدر) به پرسش‌های حاضران در مورد پیگیری پرونده‌ی ربوده شدن ایشان (و نگرانی‌های خانواده و دوستداران در لبنان و ایران) پاسخ می‌گفت، یکی از حضار به اعتراض برخاسته که منبع اطلاعات شما کیست؟ و به‌جای طرح روشن نظر خود (بشکل مکتوب یا از پشت تریبون)، در انتهای سالن به مجادله با حضار پرداخته است! حال آنکه، این نوع مجادلات رایج، به خلاف بزرگنمایی‌های رسانه‌ای، موجب خلل در روند جلسه نشد و بحث به همان بخوبی که شروع شده بود، به پایان رسید.

در شرایطی که میهن و دانشگاه ما نیازمند آرامش روحی و تقویت فرهنگ گفتگو و فضای رایزنی برای یافتن راهـکارهای برونـرفت از بحران‌ها و معضلات مبتلابه است، استفاده از چنین شیوه‌های ناشیانه‌ای، هرچند از باب خودشیرینی و اشتغال آفرینی یاشد، نیز نشانه‌ی علاقه‌ی وافر برخی به گسترش جوّ آشوب و شبهه پراکنی است، در برابر هوای آشتی و حقیقت جویی؛ و آنگاه که زمینه و بهانه‌ی مناسب برای اعمال چنین اغراضی یافت می‌نشود، مصلحت حکم کند که از قوه‌ی تخیل و دروغ استمداد جویند.

احسان شریعتی

تاریخ نوشته : ۶ / آبان / ۱۳۸۹

تاریخ انتشار : ۸ / آبان / ۱۳۸۹

منبع : وبلاگ رسمی احسان شریعتی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : ۰ بار / شروین / ایندیزاین
.
15_11_2010 . 14:05
#11
در اعتراض به فیلترینگ وبلاگ دکتر احسان شریعتی!
نویسنده : گروه شریعتی

موضوع : بیانیه‌ی گروه شریعتی، در اعتراض به فیلترینگ وبلاگ دکتر احسان شریعتی





"... دستم را قلم می‌کنم، و قلمم را از دست نمی‌گذرام، حتی زبانم را می‌برم و لبم را می‌دوزم، اما قلمم را به بیگانه نمی‌دهم..." (دکتر علی شریعتی)

نظر به مسدودسازی آدرس وبلاگ شخصی دکتر احسان شریعتی از سوی مسئولین و مجریان "فیلترینگ" سازمان مخابرات، این گروه لازم می‌داند نسبت به روشن شدن برخی امور، که احیانا منجر به فیلتر شدن این تارنما گشته است، مطالبی را ارایه کند.

بر اساس فهرست مصادیق محتوای مجرمانه، و مصادیق قانون جرایم رایانه‌ای، کلیه‌ی انحرافات و جرائم موردنظر قانون‌گذار به ۷ دسته‌ی اصلی تقسیم می‌گردد، و با استناد بر همین قوانین، فیلترینگ و مسدودسازی‌ی پایگاه‌های اینترنتی محقق گشته و اجرا می‌گردد. دسته‌بندی‌ی جرایم مذکور بدین شرح است:

الف) محتوای علیه عفت و اخلاق عمومی
ب) محتوای علیه مقدسات اسلامی
ج) محتوای علیه امنیت و آسایش عمومی
د) محتوای علیه مقامات و نهادهای دولتی و عمومی
ه) محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود (محتوای مرتبط با جرایم رایانه‌ای)
ز) محتوای مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی
و) محتوایی که تحریک،ترغیب، یا دعوت به ارتکاب جرم می‌کند (محتوای مرتبط با سایر جرایم)

حال اینجانب، به عنوان مدیر وبلاگ دکتر احسان شریعتی، و یکی از اعضاء این گروه، که از نزدیک با تمامی‌ی رویدادها و مطالب و مندرجات این تارنما آشنا بوده، و خود تمامی‌ی مطالب و پیوندهای این مجموعه را مدیریت و منتشر می‌سازم، از مسئولین فیلترینگ این پرسش را دارم که به چه مناسبت و با استناد به کدام یک از مفاد فوق، وبلاگ ایشان را فیلتر نموده‌اند!؟

طبق نامه‌ی ارسالی از کارگروه فیلترینگ، که مقدمه‌اش را در ذیل می‌خوانید، هیچ دلیل و علت مشخصی برای این اقدام ذکر نشده، و از ما خواسته شده تا با پیگیری‌ی این مسئله، به مسئولین امر اثبات نماییم که جرمی مرتکب نشده‌ایم، و انحرافی از قوانین نداشته‌ایم!

"تارنمای اینترنتی مورد نظر شما در اجرای قانون جرایم رایانه‌ای، و به دستور "کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه"، مستقر در دادستانی کل کشور، "پالایش" شده است. در صورتی که صاحب دامنه یا مدیر مسول تارنما بوده، و تمایل داشته که کارگروه به شکایت شما رسیدگی نماید، مقتضی است اقدامات ذیل را انجام دهید" (عین نامه همراه با اطلاعات ارسال نزد ما موجود است.)


سخنی با پالایش‌گران!!

از آنجا که تمامی مصادیق فیلترینگ را مرور نموده‌ایم، و تمامی بندهای زیرمجموعه‌ی مفاد فوق را جستجو کرده‌ایم، در نهایت تنها و تنها به یک مورد از این مصداق‌ها برخورده‌ایم، که احتمال می‌رود ضابطین فیلترینگ، بر اساس استناد به آن مورد خاص، اقدام به انسداد آدرس ما کرده باشند. (که اگر این‌چنین نباشد، جای بسی تاسف است!)

در بند سوم "محتوای مرتبط با سایرجرایم" (گزینه‌ی و) فهرست محتوای مجرمانه آمده است: " باز انتشار و ارتباط (لینک) به محتوای مجرمانه تارنماها و نشانی‌های اینترنتی مسدود شده، نشریات توقیف شده، و رسانه‌های وابسته به گروه‌ها و جریانات منحرف و غیر قانونی".

در این رابطه، باید اذعان داشت که قانون‌گذار محترم، هیچ‌گونه الگو و نمونه‌ی مشخصی را در این باره مشخص ننموده و ذکر نکرده است، و مطمئناً تشخیص گروه‌های منحرف و غیرقانونی امری نیست که برای هر کاربر اینترنتی مشخص و معین باشد، و مطمئناً صرف دادن پیوند به یک پایگاه غیرقانونی(به زعم برخی...)، و آن‌هم نه به جهت تبلیغ، بلکه جهت مطالعه‌ی بیش‌تر خواننده در یک بخش غیر اصلی در وبلاگ، نمی‌تواند معیار و مصداق مشخص و درستی برای مسدود‌سازی یک پایگاه شخصی و غیردولتی و غیرسیاسی و غیر گروهی باشد!

بعنوان نمونه فرض بفرمایید که پایگاه ما، بدون دلیل روشنی و پیگیری مشخصی از سوی ما در نهایت به همین شکل(پالایش‌شده!) باقی بماند. یک تارنما و یا وبلاگ دیگری که اساساً ارتباطی با محتوای مندرج در وبلاگ ما و مسائل مطرح در این پایگاه ندارد، برحسب اتفاق یکی از مطالب و یا پست‌های وبلاگ ما را پسندیده و نیت به پیوند(لینک) آن مطلب با بلاگ یا سایت خود نماید. آیا در این شرایط باید صرف پیوند کردن آن موضوع خاص و مشخص در وبلاگ خودش، مورد محبت و پالایش عزیزان کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه قرار گیرد!؟!

تمامی مطالب وبلاگ ما مربوط به شخص آقای دکتر احسان شریعتی بوده و هست، و تمامی اخبار، اطلاعیه‌ها، و مطالب منتشرشده در این تارنما مشخصاً در ارتباط با شخص ایشان، و یا خانواده و طیف فکری دکتر شریعتی می‌باشد. تنها در یک بخش از وبلاگ، نیــم‌نگاه،، و آن‌هم با تذکر قبلی (مطالب فوق لزوماً مورد قبول و تایید دکتر شریعتی و مدیر وبلاگ نمی‌باشند) که در وبلاگ به‌خوبی مشخص و آشکار است، برخی مطالب و مقالات مربوط به دیگران را پیوند می‌دهیم، که چنان‌چه این دوستان پالایش‌گر زحمتی بخود می‌دادند، و قدری بیش‌تر این پیوندها را جستجو می‌کردند، متوجه می‌شدند که بخش اعظم این مطالب نیز به‌گونه‌ای (مستقیم یا غیرمستقیم) مرتبط و پیرامون دکتر علی شریعتی می‌باشند، که در پایگاه‌های دیگری پیش‌تر منتشر شده‌اند.

جدای از تمامی موارد فوق، مسئولین امر باید بدانند و متوجه این امر باشند که، بهر روی این وبلاگ و پایگاه، مربوط به شخصیتی است که تمامی سبقه و سابقه‌اش در علوم انسانی، و مشخصاً در علم "فلسفه" مصروف گشته، و شالوده و بنیان اساسی و غایی‌ی رشته‌ی تخصصی ایشان نیز به‌شدت نیازمند "آگاهی"بخشی، پژوهش، تحقیق، و گفتمان مسالمت‌آمیز با سایر نحله‌ها و اندیشه‌ها و افکار، له و علیه، می‌باشد. از این رو، فضای غالب چنین پایگاه‌هایی به‌ناچار و با درنظر گرفتن تمامی محدودیت‌ها و عوامل منحط کننده!، به‌سوی پرداختن به سایر اندیشه‌ها، مکتب‌ها، و مرام‌های فکری و فلسفی معطوف خواهد گشت، و معرفی و شناساندن آثار و مقالات و دست‌نبشته‌های دیگر اشخاص و روشنفکران و اندیشمندان(داخل یا خارج از کشور)، اساساً نمی‌تواند جرم تلقی شده، و مصداق "تحریک، ترغیب، یا دعوت به ارتکاب" محتوای مجرمانه تلقی شود، و اساساً آن نهاد نه می‌تواند، و نه این صلاحیت را دارد که محتوا و مندرجات چنین دیدگاه‌ها و اندیشه‌هایی را بررسی نموده، و تصدیق یا تکفیر نماید!

جدای از تمامی موارد فوق‌الذکر، این نهاد می‌بایست پاسخگو باشد که، اساساً به چه دلیل مشخص و مستندی، اقدام به چنین کاری کرده است؟ مطلب یا مطالب موردنظر خویش را فهرست نموده، و با ذکر جزئیات و دلایل قانونی و مشخص، اعلام نمایند که، بنابه کدام یک از مصادیق محتوای مجرمانه، به خود چنین اجازه‌ای را داده‌اند!؟ اگر اشکال یا انحراف از قوانین از ما باشد، مطمئناً گردن می‌نهیم، و رویه‌ی خود را عوض خواهیم نمود، و اگر این دوستان پالایش‌گر صرفاً بر اساس دیدگاه شخصی و امیال و افکار درونی خویش اقدام به چنین پالایشی کرده‌اند، که اساساً موضوع دگرگون شده، و جای شاکی و متهم عوض خواهد شد!

از این رو بر این باوریم که شوربختانه با یک دیدگاه فله‌ای و روی‌کردی کاملاً غیرتخصصی و غیرحقوقی، حاصل زحمات و تلاش‌های چندی از جوانان علاقمند به دکتر شریعتی، و میراث فکری و اسلامی او، این‌چنین تحقیر می‌گردد، و جایگاه و مقام والای یک "آموزگار" و استاد دانشگاه و اندیشمند ملی و مذهبی، که از قضا فرزند شهید دکتر علی شریعتی نیز می‌باشد، مورد بی‌‌احترامی و ناسپاسی قرار می‌گیرد.

هم‌چنین به باور برخی از مخاطبان و علاقمندان وبلاگ، که طی این روزها اذعان داشته بودند که به دلیل واکنش آقای دکتر احسان شریعتی نسبت به خبر غیرواقع آن خبرگزاری چنین اقدامی(پالایش!) صورت گرفته نیز باید متذکر شویم که ما امیدواریم چنین پالایش‌هایی اساساً ارتباطی با چنان اخبار و خبررسانی‌ها نداشته باشد. یعنی قانون، شرع، شرافت، و خرد نیز حکم می‌کند که چنین نباشد. اما بر فرض مثال هم که این اتهام وارد باشد، طبق همان فهرست مصادیق فیلترینگ، و بر اساس قوانین جرایم رایانه‌ای باید مدعی شد که، طبق فصل پنجم آن قوانین، و براساس ماده‌ی ۱۸ این فصل، اتفاقاً آن خبرگزاری و آن بنگاه خبررسانی می‌بایست مورد پالایش قرار گیرد، و به دلایل مختلف و متعدد از جمله: "نشر اکاذیب و نقل‌قول خلاف واقع" مورد پیگیری و پالایش عزیزان پالایش‌گر قرار گیرد!

بنابه این قانون : فصل پنجم : هتک حیثیت و نشر اکاذیب

ماده (۱۸) : "هر کس به قصد اضرار به غیر، یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی، به وسیله سیستم رایانه یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید، یا در دسترس دیگران قرار دهد، یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل‌قول، به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقام‌های رسمی به‌طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از این‌که از طریق یادشده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت، به حبس از نود و یک روز تا دو سال، یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال، یا هر دو مجازات، محکوم خواهد شد".

براساس مستندات موجود (از جمله فیلم و تصاویر کامل سخنرانی اصفهان) و شاهدان عینی و حاضر در سالن همایش، و هم‌چنین اظهارات برگزارکنندگان این همایش، تمامی اخبار و گزارش‌های کوتاه و غیرمستند خلاف واقع و توهین‌آمیز آن خبرگزاری، شامل این قانون شده و مصداق بارز نسبت ناروا و نقل قول اخبار غیرواقع، به شخص حقیقی یا حقوقی و ضرر مادی و معنوی به کلیه‌ی برگزار کنندگان، سخن‌رانان، شرکت‌کنندگان، و دانشجویان حاضر در آن همایش دانشگاهی می‌باشد.

پایان سخن اینکه، ما هم‌چنان در راه و هدف و برنامه‌های خود کوشا خواهیم بود. چه فیلتر شویم و چه نشویم!

با امید به وسعت‌نظر و تامل بیش‌تر کارگروه فیلترینگ اینترنتی

با سپاس فراوان / گروه شریعتی


تاریخ انتشار : ۲۲ / آبان / ۱۳۸۹

منبع : گروه شریعتی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
02_12_2010 . 20:56
#12
خبر هفتم
فیلسوف فضیلت

شماره هفتم ماهنامه مهرنامه ویژه آذر ماه منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با دکتر احسان شریعتی درباره فارابی و طرح فلسفی‌ی تاسیس مدینه آمده است.
ویرایش : یک بار / شروین
.
07_12_2010 . 20:58
#13
خبر هشتم
به گزارش آفتاب، دکتر احسان شریعتی، از انتشار مجموعه آثار علی شریعتی خبر داد.

وی با اشاره به این‌که این اقدام در چهار شکل صورت خواهد گرفت، افزود: در شکل نخست، متون گزینش شده‌ی علی شریعتی، به صورت جدا از هم منتشر خواهد شد. این سری کتاب‌ها در انتشارات گام نو منتشر می‌شوند، و تاکنون ۸ جلد از این سری منتشر شده است.

احسان شریعتی ادامه داد : هم‌چنین، یک لوح فشرده از آثار شریعتی، که تمامی آثار این متفکر را در برمی‌گیرد، در دست تهیه است. به این لوح فشرده، دست نوشته‌ها و عکس‌ها و صدای شریعتی اضافه خواهد شد.

فرزند علی شریعتی هم‌چنین، از انتشار گزیده‌ی آثار شریعتی، که انتخابی از میان ۳۶ جلد تالیف وی است، خبر داد. وی گفت: این گزیده سه تقسیم‌بندی کلی اسلامیات و اجتماعیات و کویریات را در بر خواهد گرفت. گفتنی است، هم لوح فشرده، و هم این گزیده آثار، در انتشارات گام نو منتشر خواهد شد.

احسان شریعتی در ادامه گفت: درعین‌حال، یک مجموعه از آثار ویراستاری شده‌ی علی شریعتی برای کتابخانه‌ها به صورت یک مرجع تهیه شده است، اما هنوز این کار به ناشر سپرده نشده است.

ترجمه‌ی فارسی رساله‌ی دکترای احسان شریعتی، که به زبان فرانسه نوشته شده است، کتاب دیگری است که این متفکر به ناشر سپرده است. احسان شریعتی در ارتباط با این کتاب گفت: این رساله درباره‌ی تبعات فلسفه‌ی هستی‌شناسی بنیادی هایدگر، و نحوه‌ی قرائت ایرانی این فلسفه نزد احمد فردید، است.

وی در توضیح بیش‌تر گفت : هایدگر از نظر فلسفی و دینی و سیاسی پرونده‌ای مهم در قرن بیستم بوده است. در ایران هم ورود و قرائت هایدگر توسط فردید صورت گرفته است.

احسان شریعتی تاکید کرد: نحوه‌ی قرائت من از خوانش فردید از هایدگر، صرفاً انتقادی نبوده است، چراکه نقاط قوت این خوانش را هم مورد تامل قرار داده‌ام. این رساله، که در انتشارات گام نو منتشر خواهد شد، ترجمه‌ی امیر رضایی است از متن اصلی، که توسط احسان شریعتی به زبان فرانسه نوشته شده است. این ترجمه، البته زیرنظر احسان شریعتی انجام شده است.


تاریخ انتشار: ۱۶ / آذر / ۱۳۸۹

منبع : آفتاب نیوز
ــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
19_12_2010 . 22:04
#14
پایان مجموعه کلاس‌های شریعتی شناسی
فردا دوشنبه، مورخ ۲۹ آذر ماه ۱۳۸۹، آخرین جلسه از پنح حلسه کلاس‌های شریعتی‌شناسی‌ی آقای دکتر احسان شریعتی در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. این جلسه به احتمال زیاد پایان مجموعه جلسات خواهد بود، و به‌لحاظ جمع‌بندی و تکمیل موضوعات مطرح‌شده طی چند جلسه‌ي گذشته، می‌تواند مهم و قابل توجه باشد.

گفتنی است بسیاری از موضوعات مطرح‌شده(به‌عنوان سرفصل‌ها) و مسائل مورد نظر آقای دکتر شریعتی، تا به امروز به‌صورت عمیق و دقیق طرح نگشته، و بدلیل حجم بالای مطالب و زمان محدود این جلسات، و عمق مفاهیم مورد بحث، جای ادامه و بررسی‌ی بیشتر و جدی‌تر چنین جلسات و نشست‌هایی شدیداً احساس می‌شود، و امید است تا این سلسله کلاس‌ها بابی باشند جهت گسترش و ادامه‌ي چنین جلسات و نشست‌هایی در آینده...

این کلاس‌ها به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار گشته است.

ویرایش : یک بار / شروین
.
07_02_2011 . 12:24
#15
خبر نهم
روزنامه شرق، امروز دوشنبه ۱۸بهمن ماه، مقاله‌ای از احسان شریعتی منتشر کرد.

این مقاله با عنوان بار دیگر، انقلاب یادآور انقلاب آمده است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
05_03_2011 . 19:21
#16
خبر دهم
روزنامه شرق امروز شنبه ۱۴ اسفند ماه، مقاله‌ای از احسان شریعتی منتشر کرد.

این مقاله با عنوان "طریقت حقیقت" آمده است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
14_03_2011 . 13:48
#17
خبر یازدهم
سال‌نامه روزنامه شرق، امروز دوشنبه ۲۳ اسفند ماه، مصاحبه‌ای را با دکتر احسان شریعتی منتشر کرد.

این مصاحبه با عنوان "روشنفکری و روحانیت، از بیدارگری تا بنیادگرایی" آمده است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
19_03_2011 . 21:09
#18
خبر دوازدهم
شماره دهم ماهنامه مهرنامه ویژه نوروز ۱۳۹۰ منتشر شد.

در این شماره مقاله‌ای از دکتر احسان شریعتی درباره سید جمال اسدآبادی با عنوان "سیدجمال یا راه‌گشایی تئاترگونه" آمده است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
05_05_2011 . 20:02
#19
خبر سیزدهم
شماره‌ی اردیبهشت ماه ۱۳۸۹ مهرنامه منتشر شد.

در این شماره، مصاحبه‌ی دو سال قبل دکتر احسان شریعتی در مورد لئو اشتراوس، با عنوان "بازخوانی كلاسیک‌ها پرهیز‌ناپذیر است" مجددا باز چاپ شده است.

مطالعه‌ی مقاله در همین تالار
ویرایش : یک بار / شروین
.
09_05_2011 . 11:33
#20
خبر چهاردهم
شماره شانزدهم ماهنامه نسیم بیداری، در روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه، منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با دکتر احسان شریعتی به مناسبت سالگرد درگذشت استاد مطهری، با عنوان "مقایسه شریعتی و مطهری اشتباه محض است"، صورت گرفته است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
15_05_2011 . 16:20
#21
خبر پانزدهم
روزنامه شرق، امروز یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه، مصاحبه‌ای از احسان شریعتی منتشر کرد.

این مصاحبه، در بخش اول، با عنوان "کسوف خرد ایرانی"، به بررسی‌ی بنیان‌های نظری‌ی روشنفکری پرداخته است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
17_05_2011 . 19:38
#22
خبر شانزدهم
روزنامه شرق، امروز سه‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه، مصاحبه‌ای از احسان شریعتی منتشر کرد.

این مصاحبه، در بخش پایانی، با عنوان "راهی جز اصلاح‌گری نیست"، به کنکاش در مسیر جنبش اجتماعی‌ی ما ایرانیان پرداخته است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
08_06_2011 . 06:37
#23
صفحه‌ رسمی احسان شریعتی در فیس‌ بوک
خبر هفدهم





دکتر احسان شریعتی، در صفحه‌ی فیس‌بوک خود، توضیحی را جهت اطلاع عمومی، با عنوان "توضیح رسانه‌ای برای اطلاع دوستان"، منتشر ساخته است، که بدین شرح می‌باشد:

"... تاکنون، سه حساب/صفحه به نام من (به فارسی و لاتین)، توسط دوستان دانشجویم، در شبک‌ی "فیس‌بوک" باز شده است، که منبعد باید یکی شوند.

گشایش این صفحه، که فقط به قصد اطلاع‌رسانی و ارتباط با مخاطبان بالقو‌ه‌ی علاقمند به مسایل مشترک‌مان صورت گرفته، طبعاً، به دلیل تعداد زیاد دوستان، توان پاسخگویی زنده و مستمر به همه‌ی نیازها را ندارد. با این‌همه، در شرایط کنونی، که وجود یک مرجع اطلاع موثق ضرورتی حیاتی دارد، حضور این صفحه بر روی مطرح‌ترین شبکه‌ی اجتماعی‌ی موجود، ضروری است.

بدین‌وسیله، پیشاپیش از اینکه نمی‌توانم با تک‌تک دوستان مکاتبه و مبادله داشته باشم، پوزش و معذرت می‌خواهم.

به امید گسترش فضای سلامت و شفافیت و صمیمیت! / تهران، ۱۷ خرداد ۱۳۹۰، احسان شریعتی..."


لینک به صفحه در فیس‌بوک


تاریخ انتشار : ۱۷ / خرداد / ۱۳۹۰

منبع : صفحه رسمی فیس‌بوک احسان شریعتی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
30_07_2011 . 19:53
#24
خبر هجدهم
شماره پنجم هفته‌نامه "شهروند امروز"، شنبه ۸ مرداد ماه منتشر شد.

در این شماره، گفت‌وگویی جمعی از سوی هیات مشاوران شهروند امروز با دکتر احسان شریعتی، درباره‌ی حافظه تاریخی، حافظه جمعی، و نقش آن در زندگی شهروندی صورت گرفته است.


ویرایش : یک بار / شروین
.
25_09_2011 . 01:15
#25
جنگ مذهب علیه مذهب همچنان در ایران جاری است
موضوع : همدلی احسان و سارا شریعتی با سمیه توحیدلو


جرس : دکتر احسان شریعتی و دکتر سارا شریعتی با سمیه توحیدلو دیدار و با وی ابراز همدلی و همدردی کردند.


به گزارش رسیده به جرس، صبح روز جمعه اول مهرماه، احسان و سارا شریعتی، فرزندان دکتر علی شریعتی با حضور در منزل سمیه توحیدلو، از وی بابت تحمل حکم ۵۰ ضربه شلاق دلجویی کردند.

در این دیدار دکتر احسان شریعتی، دانش آموخته ارشد فلسفه، با اشاره به اینکه در این حادثه همه چیز وجهی نمادین داشت، گفت: نام "سمیه توحیدلو" که یادآور "سمیه" و "توحید باوران" بلندآوازه صدر اسلام است، و اجرای حکم توسط یک به اصطلاح "مرد"، و انکار و سکوت در برابر واقعه، بار دیگر به روشنی خوانشی از دین را در برابر قرائتی مقابل آن قرار داد و نشان داد جنگ "مذهب علیه مذهب" چگونه همچنان در جامعه ما جاری است.

دکتر احسان شریعتی تشابه اسمی میان این دو نوع درک از هم‌کیشی و هموطنی و مردانگی و .. را موجب شرمندگی خود خواند و با اشاره به نابهنگامی و قساوت نهفته در صدور و اجرای چنین احکامی، افزود: ازقضا، چنین واقعه‌ای باید از منظر دین و از موضع دانشگاه، مورد قضاوت قرار گیرد.

دکتر سارا شریعتی، دانش‌آموخته‌ی ارشد جامعه شناسی، و مدرس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، نیز وقوع چنین حادثه‌ای را برای یکی از بهترین دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی، بهت‌آور خواند، و تاکید کرد: نفس وقوع این حادثه بسیار دردناک است، و محکم یا آرام نواخته شدن ضربات، در برابر آن هیچ اهمیتی ندارد.

گفتنی است حکم ۵۰ ضربه شلاق سمیه توحیدلو، دانشجوی دکترای جامعه شناسی دانشگاه تهران، به صورت ناگهانی، هفته گذشته در دادسرای اوین اجرا شد.


تاریخ انتشار : ۲ / مهر / ۱۳۹۰

منبع : جرس
ـــــــــــــــــــــــ
ویرایش : یک بار / شروین
.
30_11_2011 . 23:10
#26
خبرهای مربوط به احسان شریعتی
عصر امروز، سه‌شنبه هشتم آذر ماه 1390 بهمت انجمن اسلامی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی مراسم بزرگداشتی بمناسبت فرا رسیدن ایام محرم و نیز گرامیداشت روز دانشجو با حضور دکتر احسان شریعتی و دکتر حسین مصباحیان برگزار شد.
موضوع اصلی مباحث حول محور جهان اندیشه‌ی شریعتی بود. دکتر مصباحیان در سخنان خود به تعریف ایدئولوژی در اندیشه‌ی شریعتی و نوع نگاه پدیدارشناختانه‌ی وی به تمامی حوزه‌های مسائل اجتماعی ما پرداخت.
دکتر احسان شریعتی نیز به نوع نگاه شریعتی به قیام حسینی که یک مشی آگاهی‌بخشانه و آشکارسازی ارزشهای نفی شده توسط حکومت جائر مسلط، می‌بوده در برابر دو نگاه سنتی – تراژیک و قرائت مرحوم صالحی نجف آبادی (کتاب شهید جاوید که در آن هدف امام حسین را تشکیل حکومت می‌دانست.) اشاره نمود و این دو نگره را نقد و رد کرد.
در بخش بعدی دکتر احسان به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.
زمان جلسه خیلی طولانی نبود و بسیاری از مسائل ناگفته ماند، با این وجود استقبال قابل توجهی از این مراسم صورت گرفت.

تاریخ انتشار: 8 / آذر / 1390

منبع: گروه شریعتی
.
21_01_2012 . 17:04
#27
خبر نوزدهم
شماره هجدهم ماهنامه "مهرنامه" ویژه دی ماه ۱۳۹۰ منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با دکتر احسان شریعتی درباره الهیات اسلامی و لیبرالیسم آمده است.
.
24_07_2013 . 14:28
#28
اولین حضور پسر در موزه پدر
موضوع : گزارشی از بازدید دکتر احسان شریعتی از موزه پدر


قهر «احسان شریعتی» با موزه پدرش به پایان رسید. قرار بود نیم‌ساعت پیش از آنکه دوستداران «علی شریعتی» به موزه بیایند تا با بزرگ‌ترین فرزند او که برای اولین‌بار به موزه می‌آید، دیدار داشته باشند، گفت‌وگویی درباره دلایل این آشتی و وضعیت این روزهای موزه با احسان شریعتی داشته باشیم اما دوستداران شریعتی پیشدستی کرده و زودتر به مراسم آمده بودند. تعدادی از بازدیدکنندگان و دوستداران علی شریعتی از مسوولان موزه خواسته بودند، روزی که احسان شریعتی برای اولین‌بار به دیدن موزه می‎آید، آنها هم مطلع شوند تا به دیدارش بروند.

خانه موزه شریعتی اسفند سال 85 درحالی‌که خانواده این نویسنده، جامعه‌شناس و تاریخ‌شناس در مراسم حضور نداشتند، افتتاح شد و پس از آن هم حضور اعضای خانواده شریعتی در این مکان کمرنگ بود، البته در میان آنها باید، به احسان شریعتی نیز اشاره کرد که حتی با تعبیر «قهر پسر از این موزه» از او یاد می‌کردند. او با تایید اینکه خود و خانواده‌اش در این سال‌ها رفت‌وآمد زیادی به موزه نداشته‌اند، به «شرق» گفت: «درحال حاضر مدیریت، سیاست فرهنگی و اجرایی موزه تغییر کرده است و نظرات خانواده و بنیاد شریعتی را در موزه دخیل کرد‌ه‌اند، مثل نحوه چیدمان و برنامه‌ریزی‌هایی که برای آینده آن در نظر دارند.»

به گفته او این همکاری در دوره جدید مدیریت موزه بیشتر شده است و این امید را به وجود می‌آورد که موزه می‌تواند مکان بهتر و مفیدتری برای بهره‌برداری در آینده باشد.

این جامعه‌شناس سپس درباره انتظارات خود و خانواده‌اش در زمینه کارکردهای خانه موزه شریعتی عنوان کرد: «اتفاق‌هایی که تاکنون در موزه افتاده، خیلی خاموش بوده و آنجور که باید انتظارها را برآورده نکرده است. انتظار ما این است مکان‌هایی که نشانی از حضور شریعتی دارند و به عنوان یک واقعیت تاریخی محسوب می‌شوند همچون حسینیه ارشاد، این موزه، دانشگاه مشهد و... مراکزی برای اطلاع‌رسانی و دسترسی مردم به آثار، اندیشه‌ها و زندگی شریعتی باشند تا منبعی برای کسب اطلاعات و شناخت مردم از این شخصیت به حساب آیند و از این نظر ما سعی می‌کنیم بیشترین همراهی را داشته باشیم.»


تلاش سیستماتیک

زمان برگزاری این مراسم ساعت 19 روز 31تیر اعلام شده بود اما پیش از آن، همه صندلی‌های چیده شده در طبقه دوم موزه پر شده بودند. احسان شریعتی در حلقه بازدیدکنندگانی که دورتادور اتاق نشسته بودند، با دقت به صحبت‌های مردم گوش می‌کرد. بخشی از صحبت‌های اولیه در مورد ساختار جامعه ایران و مقایسه آن با کشورهای دیگر بود اما در ادامه به خواست شریعتی، قرار شد صحبت‌ها بیشتر به اندیشه‌های علی شریعتی و مکانی که در آن گرد آمده بودند، ربط داشته باشد که یکی از حضار، موضوع پیامک‌هایی را که درباره شریعتی ارسال می‌شوند، مطرح کرد. احسان شریعتی در پاسخ گفت: «پیامک‌هایی که برای تخریب چهره شریعتی فرستاده می‌شود، نشان می‌دهد او همچنان مطرح است. در این مورد سوءتفاهم‌های زیادی وجود دارد و گاهی دیده می‌شود حرف‌های انتقادی زیادی پیرامون شریعتی هست منتها برخی از پیامک‌های ارسالی فارغ از انتقاد، توهین‌آمیز هستند و به‌نظر می‌رسد تلاش سیستماتیکی در این زمینه وجود دارد.»

او با مقایسه شرایط جامعه در زمان شریعتی و وضعیت امروز ادامه داد: «با این میراث و پشتوانه‌ای که داریم نباید ناامید باشیم چون شرایط در مقایسه با دوران شریعتی خیلی بهتر است. در نسل دهه 60 و 70 تداوم ارزش‌ها و ارزش‌های تاریخی را می‌بینم که ظرفیتی قوی برای حل مشکلات امروزی است تا شیوه زیست، اخلاق و منش ما دچار تلنگر شود.»

او همچنین در پاسخ به نقش شریعتی در تحولات اجتماعی پیش از انقلاب گفت: «شریعتی اعتقاد داشت باید یک کار دراز مدت فرهنگی کرد و اموری را که منجر به آگاهی‌بخشی فرهنگی می‌شد، پیشنهاد می‌داد. به همین دلیل اعتقادی به ایجاد جو در جامعه نداشت.»


نمایش عکس

در همان اتاقی که محل برگزاری این نشست است، عکس‌ها و اسنادی از زندگی شریعتی نیز به نمایش گذاشته شده‌اند. این اسناد در نمایشگاهی با عنوان «با شب، تنها، نشسته، خاموش» ارایه شده‌اند که شامل تصاویری از آخرین روزهای اقامت شریعتی در انگلستان به همراه آخرین گذرنامه و آخرین کتاب‌های او هستند. یکی از اسنادی که شاید دیدن آن برای بسیاری از بازدیدکنندگان جلب توجه کرده، پاسپورتی است که شریعتی با آن از ایران خارج شده بود. نام شریعتی در این پاسپورت «علی مزینانی» درج شده است و به همین دلیل روایت‌هایی را که عنوان شده بود، شریعتی با پاسپورتی با نام خودش از کشور خارج شده است، رد می‌کند. همچنین در کنار عکس‌ها، دوربین فیلمبرداری به نمایش گذاشته شده که به گفته احسان شریعتی لحظاتی از زندگی پدرش را در روزهای پس از آزادی از زندان ثبت کرده است.

او در پاسخ به «شرق» درباره بعد تصویری چهره شریعتی که در جامعه وجود دارد، گفت: «متاسفانه تا به حال همه عکس‌هایی که از شریعتی وجود دارد، به نمایش گذاشته نشده است. حتی فیلمی از زندگی او نداریم، جز فیلمی که با دستگاه فیلمبرداری‌ای که از حج آورده بود گرفته شده و بعد از آزادی از زندان لحظات کوتاهی را از شریعتی ثبت کرده است، منبع تصویری دیگری از این نظر در دسترس نداریم.»

او سپس به ناقص بودن اسناد تصویری از شریعتی اشاره کرد: «مجموعه فیلم‌ها یا عکس‌های کاملی که معرف ابعاد مختلف شخصیت او باشد، نداشته‌ایم و به همین دلیل سعی ما براین است با جمع‌آوری عکس‌های پراکنده، تصویر کامل‌تری از دوران‌های زندگی شریعتی به نمایش بگذاریم.

البته تاکنون 452 عکس جمع‌آوری شده اما هنوز مجموعه ما ناقص است. بیشتر اسنادی که از او به نمایش درآمده است، پوسترها و اسنادها بوده‌اند.»

اذان که پخش می‌شود، همه به دور میزی که برای افطار چیده شده است، می‌نشینند. هرچند در اینجا هم بیشتری‌ها دوست دارند نزدیک احسان شریعتی باشند و درباره خاطرات پدرش صحبت کنند. این صحبت‌ها تا زمانی که او در خودرو بنشیند ادامه دارد و بازدیدکنندگان با این امید که قرار است نشست‌های دیدار با خانواده شریعتی در این خانه موزه ادامه پیدا کند، بنای خیابان جمالزاده را ترک می‌کنند.


تاریخ انتشار: ۲ / مرداد / ۱۳۹۲

منبع: روزنامه شرق
ــــــــــــــــــــــــــــ
.
07_12_2013 . 15:18
#29
خبر بیستم
در ضمیمه روزنامه شرق مورخ ۱۶ آذر ماه ۱۳۹۲ مصاحبه‌ای با دکتر احسان شریعتی منتشر گردیده است.

این گفت‌وگویی با عنوان "جنبش دانشجویی نباید کارکرد انتخاباتی داشته باشد" آمده است.
.
07_01_2014 . 12:58
#30
خبر بیست و یکم
شماره چهل و سوم ماهنامه نسیم بیداری، ویژه دی ماه ۹۲، منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با احسان شریعتی و سید علی محمودی، درباره مفاهیم آزادی و عدالت صورت گرفته است.
.
01_02_2014 . 13:10
#31
خبر بیست و دوم
در روزنامه فرهیختگان مورخ ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ مصاحبه‌ای با آقای احسان شریعتی درباره علوم انسانی جدید صورت گرفته است.
.
04_06_2014 . 09:12
#32
خبر بیست و سوم
اولین شماره ماهنامه ایران فردا منتشر شد.

در این شماره گفت‌وگویی با احسان شریعتی، درباره آینده نسل چهارم روشنفکری دینی صورت گرفته است.
.
20_06_2014 . 12:59
#33
خبر بیست و چهارم
شماره جدید ماهنامه "نسیم بیداری"، ویژه خرداد ۱۳۹۳، منتشر شد.

در این شماره، یادداشتی از دکتر احسان شریعتی، درباره آخرین روزهای زندگی دکتر شریعتی آمده است.
.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان